طلق دوجداره
برای بعضی از قسمتهای ساختمون ، لازمه که از متریالی با استحکام بالا و عایق عالی استفاده کنیم. طلق های معمولی ویژگیهای نسبتا خوبی دارن. اما میتوان با اضافه کردن یک لایه دیگر ، طلقی قویتر ساخت. طلق دوجداره یکی از بهترین انواع طلق برای ساخت قسمتهایی مانند دیوار و سقف هست. در این بخشها ، بر خلاف قسمتهای دیگر ، مقاوم بودن متریال استفاده شده بسیار اهمیت داره. همچنین لازم هست که متریال استفاده شده برای ساخت دیوار و سقف ، عایق حرارتی و صوتی خوبی نیز باشه. ویژگی دیگری که در چنین قسمتهایی اهمیت داره، “ضد آب بودن” اون هست. ورق های دوجداره و چندجداره به عنوان عایق رطوبتی عملکرد بهتری دارن و به نوعی ضد آب هم هستن.
وزن سبک یکی از مهمترین برتری های طلق شیشه ای ، نسبت به متریالهای رقیب خود محسوب میشه. اهمیت وزن سبک ، در اینه که باعث کاهش بار ساختمون میشه. حتی با وجود استفاده از دو لایه طلقی ، وزن ورق دوجداره بسیار سبک هست.
یکی از مهمترین دلایل انتخاب طلق دوجداره برای جایگزینی شیشه ، ایمنی بالای اونه. شیشه ها شکننده هستن. اما طلق ها به مانند شیشه شکنندگی ندارن. تکههای شکسته شده طلق شیشه ای نیز به تیزی خرده شیشهها نیستن. در واقع یکی از اصلیترین دلایلی که باعث محبوبیت طلقها شده اس به همین مورد می توان اشاره کرد.
این نوع طلق با استفاده از پلاستیکهایی چون پلی کربنات و طلق اکریلیکی ساخته میشه. رایجترین نوع ورق چندجداره ، نوع پلی کربناتی هست. ورق دوجداره پلی کربنات ، محکم ترین نوع طلق دوجداره اس. توجه داشته باشین که فاصله بین دو لایه طلق خالی اس. در ادامه مطلب به بررسی دقیق تر طلق دوجداره ، انواع آن و همچنین کاربرد اون میپردازیم.
آنچه در این مطلب میخونین
- معرفی طلق دوجداره زنبوری
- بررسی طلق دوجداره نشکن
- نحوه ساخت
- دسته بندی ورق دوجداره
- مزایا و معایب ورق های دوجداره
- طلق دوجداره یو وی
- به کارگیری انواع طلق برای ساخت طلق دوجداره
- کاربرد طلق دوجداره
- طلق هوشمند
- قیمت طلق دوجداره
- عملکرد طلق دوجداره در برابر آتشسوزی
- طلق اکریلیکی (پلکسی گلاس دوجداره)
- بررسی انواع طلق دوجداره از نظر ظاهری
- معرفی محصول طلق دوجداره ضد خش
- سفارش طلق دوجداره
معرفی طلق دوجداره زنبوری
طلق دوجداره در نوع معمولی و زنبوری تولید میشن. تفاوت دو نوع طلق دوجداره در شکل شبکههای متصل کننده دو لایه اس. در ورق های دوجداره معمولی از شبکههای مکعبی برای اتصال لایهها استفاده میکنن. اما در طلق های زنبوری شبکههای اتصال دهنده شش ضلعی هستن. به همین دلیل نیز به این طلقها ، زنبوری گفته میشه.
طلق دوجداره معمولی و زنبوری از نظر ویژگی های حرارتی، خصوصیات تقریبا مشابهی دارن. برای نمونه تحمل حرارتی این طلقها تفاوت فاحشی با یکدیگر نداره.
بیشتر بخونین : قیمت طلق رنگی
اما از نظر مقاومت در برابر ضربه ، میان این دو نوع طلق تفاوت وجود داره. طلقهای زنبوری در مقایسه با ورق های دوجداره معمولی از این منظر بهتر هستن. در واقع طلقهای زنبوری قابلیت دفع ضربه بهتری نسبت به نوع معمولی دارن.
نکته جالب در مورد طلقهای زنبوری ، وزن سبک اوناست. به دلیل استفاده از دو لایه انتظار میره که این طلق ها وزن بیشتری نسبت به نوع معمولی داشته باشن. این در حالی اس که وزن طلق های زنبوری حتی نسبت به پلی کربنات معمولی سبکتر هست!
دلیل این امر ، استفاده از شبکههای شش ضلعی اس که نیاز به طلق های ضخیمتر رو از بین میبره. طلقهای زنبوری در ضخامت های 30 تا 300 میلیمتر عرضه میشن. چگالی طلق زنبوری بین 70 تا 90 متر به ازای هر متر مکعب هست. طلق های زنبوری برای ساخت عایق به کار گرفته میشن. ساخت کریدور برای جریان هوا از دیگر کاربردهای این طلق هست.
بررسی طلق دوجداره نشکن
این نوع طلقهای نشکن ، به دسته ای از پلی کربنات با بالاترین میزان مقاومت اطلاق میشه. طلق دوجداره پلی کربنات 250 برابر نسبت به شیشه محکم تر هستن! استحکام طلق های پلی کربنات 20 برابر نسبت به اکریلیک و 30 برابر نسبت به طلق کریستال بیشتر هست.
برای ساخت طلق دوجداره نشکن ، از فسژن و بیس فنول A استفاده میکنن. اولین مرحله از ساخت این نوع طلق ، در پالایشگاه انجام میشه. با ترکیب دو ماده ذکر شده تحت شرایط خاص ، رزین پلی کربنات ساخته میشه.
مرحله بعد در ساخت طلق دوجداره پلی کربنات ، در کارگاه های ساخت طلق انجام میشه. در این کارگاه ها با انجام اعمال خاص رزین پلی کربنات رو به شکلهای دلخواه تولید میکنن. رایج ترین روش فرآوری پلی کربنات ، اکستروژن نام داره.
بیشتر بخونین : طلق پلی کربنات مات
نحوه ساخت
برای ساخت ورق های پلی کربنات از رزین مایع پلی کربنات استفاده میکنن. رزین مایع پلی کربنات در پالایشگاهها ساخته میشه. برای ساخت این رزین از فسژن و بیس فنول A استفاده میکنن. البته گاه به جای بیس فنول A استفاده میکنن. یکی از مواد جایگزین تترا بیس فنول A هست. با افزودن این ماده طلق تا حدود قابل قبولی در مقابل حرارت مقاوم میشه.
در هر صورت با پردازش و کار بر روی این رزین ، طلق پلی کربنات ساخته میشه. رایج ترین روش برای پردازش رزین پلی کربنات روش اکستروژن هست. در این روش از دستگاه مخصوصی برای پمپ کردن رزین به درون قالب استفاده میشه. جنس قالب میتونه از شیشه یا فولاد ضدزنگ باشه. ضمنا پیش از پمپ کردن رزین ، اونو مذاب میکنن. بعد از انجام مراحل اکستروژن قالب رو سرد میکنن. بعد از سرد شدن قالب رو از طلق جدا کرده و طلق رو برای عرضه آماده میکنن. لازم به ذکر هست که جنس طلق بعد از سردشدن سخت میشه.
ورق دوجداره نشکن بهترین نوع طلق برای ساخت دیوار و سقف هست. البته طلق های دوجداره نشکن برای ساخت پنجره نیز استفاده میشن. در سالهای اخیر استفاده از طلق نشکن برای ساخت نما ، نسبت به گذشته رایجتر شده اس.
دسته بندی ورق دوجداره
از نظر وضوح طلق دوجداره در دو نوع شفاف و مات عرضه میشه. ورق های دوجداره شفاف به منظور استفاده از نور خورشید و مناظر بیرون ساختمون به کار گرفته میشن. بر عکس ، ورق های دوجداره مات برای بهبود حریم خصوصی و ملایم کردن شدت نور مورد استفاده قرار میگیرن.
همچنین طلق دوجداره شفاف ، در دو نوع بی رنگ و رنگی نیز تولید میشه. طلق های دوجداره بی رنگ نسبت به نوع رنگی انتقال نور بیشتری دارن. در طلق های 4 میلی متری میزان انتقال نور 85 درصد هست. همچنین میزان انتقال نور در ورق های 6 و 10 میلیمتری حدودا 82 درصد هست. همانطور که ملاحظه میکنین اثر افزایش ضخامت بر شفافیت اندک هست.
فاکتور دیگری که قصد بررسی اونو داریم میزان وضوح تصویر هست. ورقهایی که شکست نور در اونا با انحراف کمتری انجام بشه ، وضوح بیشتری دارن. میزان شکست نور در پلی کربنات حدود 1.58 هست ( در تابشی با طول موج 598 نانومتر).
برای درک بهتر ، میزان شکست نور شیشه در حدود 1.50 هست. طلق های اکریلیکی با شکست نور 1.49 بیشترین وضوح رو در میان انواع طلق دارن. به همین دلیل با توجه به دیگر مزایای طلقها، جایگزین شیشه ها در برخی موارد شدن.
بیشتر بخونین : طلق شیشه ای پنجره
طلق های مات نیز در دو نوع بی رنگ و رنگی عرضه میشن. در بعضی از قسمتهای ساختمان پوشش شفاف سبب آلودگی نوری شدید میشه( مانند نمای ساختمان). همچنین پوشش های شفاف حریم خصوصی ساختمون رو از بین میبرن. استفاده از ورق های مات ، بهترین راه حل برای چنین معضلاتی اس.
مزایا و معایب ورق های دوجداره
ورق های دوجداره از برخی جهات ، نسبت به نوع معمولی بهینه شدن. اولین تفاوت بین ورقهای معمولی و دوجداره میزان استحکام اوناست. طلق های دوجداره استحکام بیشتری نسبت به نوع معمولی دارن. ورق های دوجداره به ویژه در مقابل ضربه ، عملکرد عالی از خود نشون میدن.
ویژگی جالب توجه دیگر ورق دوجداره ، عایق حرارتی نسبتا خوب اونه. عایق حرارتی طلق های پلی کربنات 60 درصد نسبت به شیشه قویتر هست. البته از نظر عایق حرارتی ، طلق های کریستال قوی ترین نوع طلق هستن. درواقع دوجداره بودن طلق ها نیز به عنوان عایق بهتر عمل میکنه.
طلق های پلی کربنات دوجداره سازگاری بسیار خوبی با آب و هوای سرد و گرم دارن. حتی تا دمای 130 درجه سانتی گراد این طلق ها دچار نرمی نمیشن. در دماهای بالاتر ، طلق به آرامی ذوب میشه. در صورتی که برای ساخت پلی کربنات تترا بیس فنول A استفاده بشه ، طلق ضد حریق میشه.
این طلق ها تا دمای 40 درجه سلسیوس زیر صفر قابل استفاده هستن. البته با یک بار عبور دما از این عدد ، طلق آسیبی نمیبینه. اما در صورتی که به صورت مستمر در دمایی سرد تر از این قرار بگیره ، به مرور شکننده میشه.
نکته دیگر در مورد ورق های دوجداره ، مقاومت کششی و انعطافپذیری بالای این طلقهاست. به ویژه نوع نشکن ، بیشترین استحکام رو در برابر نیروی کششی نشون میدن. جالبه برخی از انواع مرغوب پلی کربنات ، حتی با وجود دو برابر تغییر ابعاد ، دچار شکستگی نمیشن!
طلق دوجداره یو وی
آن بخش از نور خورشید که طول موج اون از 10 تا 400 نانومتر هست یو وی یا فرابفنش نامیده میشه. فرابنفش طول موجی بلندتر نسبت به اشعه ایکس داره. همچنین محدوده طول موج اشعه یو وی کمتر از نور مرئی اس. نور مرئی دارای طول موج بالای 400 نانومتر هست بنابراین اشعه یو وی با چشم غیرمسلح دیده نمیشن. حدود 8 درصد نور خورشید که به زمین میرسه حاوی فرابنفش هست. اشعه یو وی ضمن اینکه کاربردهای مختلف به خصوص به عنوان ضدعفونیکننده داره اثرات منفی فراوانی ایجاد میکنه. اگر در مدت زمان طولانی در معرض تابش مستقیم نور خورشید باشیم در خطر ابتلا به بیماری های مختلف پوستی قرار میگیریم. علاوه بر این مورد اشعه یو وی بعد از مدتی طلق رو زرد رنگ میکنه.
برای به حداقل رسیدن آسیبهای ناشی از اشعه یو وی استفاده از طلق های یو وی گزینه بسیار ایدهآلی اس. همچنین طلق های یو وی بر خلاف طلقهای معمولی دچار زردی نمیشن و عمر مفید بالایی دارن. استفاده از طلق یو وی مزایای فراوانی به همراه داره. طلق های یو وی دوام بالایی دارن و از نظر قیمتی نیز به صرفه هستن. با استفاده از فیلترهای ضد اشعه یو وی طلق حالت زیبای خود رو حفظ میکنه و به این ترتیب برای سال های طولانی قابل استفاده میشه.
مزیت مهم دیگر طلق یو وی این مورد هست که با استفاده از این طلقها سبب ایمنی بهتر محیط از نظر جلوگیری از آسیب های پوستی اس. جالبه بدونین که جلوگیری از ورود اشعه یو وی میتونه از آسیب دیدن وسایل داخل ساختمون نیز جلوگیری کنه. درواقع طلق های دوجداره یو وی بر خلاف نوع معمولی پلی کربنات ، در برابر اشعه یو وی مقاوم هستن. ورق های دوجداره تقریبا 99 درصد اشعه فرابنفش رو فیلتر میکنن.
به کارگیری انواع طلق برای ساخت طلق دوجداره
برای ساخت ورق های چندجداره از انواع طلق استفاده میکنن. اما بیشتر از طلق پلی کربنات برای ساخت ورق های چند جداره استفاده میشه. البته ورق های دوجداره اکریلیک نیز در بازار موجود هستن. طلق های پلی کربنات در واقع نوعی ورق با جنس پلاستیکی هستن که بسیار مقاوم هستن. طلق های پلی کربنات علاوه بر اینکه مقاوم هستن انعطافپذیری بسیار خوبی نیز دارن. پلی کربنات همچنین تحت شرایط دمایی دشوار نیز به خوبی عمل میکنه. بنابراین طلق دوجداره برای کاربردهای مهم بیشتر موردتوجه و استفاده قرار میگیره. چراکه مقاومت بالایی رو داره.
کاربرد طلق دوجداره
طلق ها کاربردهای فراوانی در ساختمونسازی دارن. عمدهترین موارد کاربرد این طلقها ، ساخت سقف و دیوار هست. ویژگی های طلق دوجداره برای ساخت این قسمت ها بسیار کافی و مناسب هست. به گونه ای که استحکام طلق های دوجداره به اندازه ای عالی اس که میتوان از این طلق ها برای ساخت سقف استفاده کرد. از جمله خصوصیاتی که برای ساخت دیوار و سقف مدنظر هستن میتوان به : استحکام ، ظاهر ، عایق حرارتی ، رطوبتی ، صوتی و … اشاره کرد. ورق های دوجداره از نظر دارا بودن این ویژگیها عالی هستن.
بیشتر بخونین : ورق پلی کربنات موجدار چیست؟
ورق های دوجداره مات بهترین گزینه برای ساخت دیوار هستن. زیرا این طلق ها نور ملایم تری وارد ساختمون میکنن. همچنین موجب حفظ حریم شخصی نیز میشه. البته از ورق های چند جداره شفاف نیز میتوان در حجم کمتر استفاده کرد. به ویژه ترکیب طلق های شفاف و مات عالیاس.
ساخت دیوار با استفاده از طلق ، در سالهای اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته اس. نماهای طلقی جلوه زیبایی دارن و از نظر ویژگی های فیزیکی نیز عالی هستن. با توجه به وزن سبک و قیمت مناسب این متریال یک گزینه ایده آل محسوب میشه. ورق های دوجداره برای ساخت گلخانه ، آلاچیق ، سایه بان ، درب و پنجره و … به کار گرفته میشن. با توجه به ضد یو وی بودن و نیز عایق حرارتی مناسب ، طلق دوجداره رایج ترین نوع طلق برای ساخت گلخانه محسوب میشه.ساخت پنجره با استفاده از ورق دوجداره بیشتر مربوط به ساختمان های صنعتی و تجاری اس.
دیوار طلقی
یکی از موارد کاربرد ورق های چندجداره ساخت دیوار هست. به خصوص در ساختمونهای عمومی این دیوارها انتخاب مناسبی هستن. ورقهای چند جداره ظاهر زیبایی دارن و محکم هستن. همچنین این طلق ها از هدر رفت انرژی نیز جلوگیری میکنن. به این معنی که در زمستون تا حدودی از هدر رفت انرژی گرمایی ساختمان جلوگیری میکنن. در فصل تابستان نیز مانع از ورود گرمای شدید خورشید به داخل ساختمون میشن. طلق های دوجداره در کنار طلق های پلی کربنات لمینت شده بهترین مدلها برای ساخت دیوار هستن.
همچنین ورق های چندجداره ضد آب هستن. از ورود رطوبت به داخل ساختمون جلوگری میکنن اما جاذب رطوبت نیستن. هم از نوع شفاف و هم از نوع مات برای ساخت نما بهره میگیرن. به خصوص نوع مات برای ساخت دیوار عالی هست.
بیشتر بخونین : مزیت های استفاده از طلق شیشه ای دوجداره در بالکن
سقف های طلقی
از جمله عالی ترین انواع طلق ورق های چندجداره برای ساخت سقف هستن. خصویات مختلف طلق دوجداره اونا رو تبدیل به گزینه عالی برای کاربردهای مختلف کرده اس. برای ساخت سقف لازم هست از متریالهای با کیفیتی استفاده بشه.متریال مورد استفاده در این قسمت نباید ضعیف باشه. زیرا سقف ساختمان در معرض عوامل مختلف آب و هوایی و محیطی قرار داره. به همین منظور نیاز هست طلق در مقابل طوفان ، برف و باران و … مقاوم باشه. ضمن اینکه از نظر امنیتی نیز لازم هست از متریالی مقاوم برای ساخت سقف استفاده بشه. از نظر عایق بودن نیز لازم هست تا عایق مناسبی باشه. با توجه به اینکه طلق با قسمت خارجی ساختمون مرتبط هست باید توانایی خوبی در حفظ دمای محیط داشته باشه.
به این معنی که در فصل زمستون از ورود سرما و در فصل تابستان از ورود انرژی خورشید به داخل ساختمان جلوگیری کنه. طلق های دوجداره از این نظر نیز عالی هستن. زیرا همانطور که پیشتر گفتیم ، یکی از مزیتهای طلق دوجداره نسبت به نمونه تک جداره عایق حرارتی قویتر اونه. علاوه بر این ها ورق های چند جداره عایق صوتی نسبتا خوبی هستن.
از نظر ظاهری نیز بهتر هست از طلق دوجداره مات برای ساخت سقف استفاده بشه. زیرا طلق های دوجداره شفاف آلودگی نوری ایجاد میکنن. البته گاهی برای ساخت نورگیر سقفی از نوع شفاف طلق دوجداره نیز استفاده میشه. استفاده از ورق چندجداره رنگی برای ساخت سقف نیز رایج هست. از نظر نوع نیز بهتر هست از مدل پلی کربناتی برای ساخت سقف استفاده بشه. ضمنا هم میتونین از طلق دوجداره زنبوری و هم از طلق دوجداره معمولی بسته به نیاز استفاده کنین.
طلق هوشمند
طلق هوشمند به طلق هایی گفته میشه که به صورت انتخابی و بر حسب نیاز در هر لحظه به آسانی میتوان اونو شفاف یا مات کرد. که بسته به نیاز این فرآیند می تونه انجام بشه. اینطلق ها بسیار کاربردی هستن و بسیاری از معضلات استفاده از طلق ها رو حل کردن. طلق ها به دلیل ویژگیهای بسیار عالی در سال های اخیر مورد توجه بودن. در این زمینه نیز پیشرفت بسیار زیادی شده و این متریال به خوبی بسیاری از کاربردها رو با بهترین امکانات پوشش میده. طلق ها در انواع مختلفی ساخته میشن و طلق هوشمند یکی از انواع طلق هست که اثر تکنولوژی در اون دیده میشه. طلق های هوشمند جلوه بسیار زیبایی دارن. به ویژه برای استفادههای مدرن گزینه خوبی محسوب میشن. این طلق ها از نظر صرفه جویی انرژی عالی هستن.
برای ساخت طلق هوشمند از ویژگی های فیزیکی کریستال مایع بهره میگیرن. کریستال مایع همانطور که از نام آن پیداست حالتی از ماده هست که خواص اون مابین جامدات و مایعات هست.ویژگی های کریستال مایع سبب شده اس که این ماده در فناوریهای مختلف از جمله ساخت تلویزیون ها و نمایشگر های LCD و LED بهکار گرفته بشن. رفتار کریستال مایع در برابر جریان برق علت به وجود اومدن این خصوصیات در این طلقهاست. هنگامیکه طلق به برق متصل نباشه مولکول های کریستال مایع جهتگیری تصادفی و کاتورهای دارن. در این حالت هر کدوم از این موکلولها جهتگیری خاص خود رو دارن. به همین ترتیب در این حالت ضریب شکست لایههای طلقی و کریستال مایع متفاوت هست. طلق در حالتی که به برق متصل نباشه حالت مات داره. ضمنا ساخت طلق های هوشمند بیشتر با طلق اکریلیک انجام میشه.
قیمت طلق دوجداره
قیمت طلق های دوجداره به چند عامل بستگی داره. اول اینکه طلق های دوجداره در ضخامتهای مختلفی در بازار موجود هستن. طلق های دوجداره که تعداد لایه های بیشتری دارن طبیعتا گرونتر هستن. البته این مورد مطلق نیست. در واقع بسیاری از ورق ها ، با وجود ضخامت کمتر کیفیت بالاتری دارن. طلقهای دوجداره عمدتا ضد یو وی هستن. نوع ضدخش ورق های چندجداره از نظر قیمتی گرونتر هست. همچنین قابل توجه هست که طلق دوجداره در مدل های معمولی و زنبوری عرضه میشه. هر کدوم از این مدلها نیز از نظر قیمتی متفاوت هستن. به طور کلی طلق های دوجداره ارزش خرید خوبی دارن. به این دلیل که سطح کیفی اونا در مقایسه با قیمتشون بسیار مناسبه.
بیشتر بخونین : قیمت طلق دوجداره به چه عواملی بستگی داره؟
طلق های دوجداره از نظر ظاهر نیز در مدل های شفاف ، مات و رنگی تولید میشن. مدل شفاف قیمت گرونتری داره. البته میزان شفافیت طلق های دوجداره با ضخیم شدن کاهش پیدا میکنه. اما این افت شفافیت درمقایسه با متریالهای دیگر شدید نیست. به خصوص در ضخامت 16 میلیمتری میزان شفافیت قابل توجه هست. بسته به کارخانه تولیدکننده حتی گاه ورق های ضخیمتر، شفافتر هستن. توجه داشته باشین که ورق چندجداره بیشتر با پلی کربنات ساخته میشه. اگرچه گاه از طلقهای اکریلیک نیز برای ساخت ورق چند جداره بهره میگیرن. طلق های دوجداره پلی کربنات قیمت گرونتری نسبت به نمونه اکریلیکی دارن. لازم به ذکر هست طلقهای تولید شده در فرکو به دلیل حذف واسطه با قیمت مناسبتری خدمت مشتریان عزیز عرضه میشه.
عملکرد طلق دوجداره در برابر آتشسوزی
بیشتر موارد استفاده طلق دوجداره در ساختمون ، مربوط به ساخت انواع دیوار و سقف هست. با توجه به این مورد نیاز هست که طلق مقاومت خوبی در برابر آتش سوزی نیز از خود نشون بده. با توجه به اینکه ورق های دوجداره معمولا با پلی کربنات ساخته میشن از این نظر عالی هستن. با این حال در صورتی که به جای بیس فنول A از تترا بیس فنول A استفاده بشه مقاومت طلق در برابر حریق دو چندان میشه. جالبه بدونین ورق های ضد حریق پلی کربنات تا دمای 130 درجه سلسیوس در برابر حریق مقاومت میکنن.
طلق اکریلیکی (پلکسی گلاس دوجداره)
به جز طلق پلی کربنات از طلق اکریلیکی نیز برای ساخت طلق دوجداره استفاده میکنن. طلق اکریلیکی یا پلکسی گلاس نوعی پلاستیک هست که با اکریلیک اسید ساخته میشه. طلق های اکریلیکی در دو نوع پلکسی ریخته گری و پلکسی اکستروده شده در بازار موجود هستن. ورق های پلکسی گلاس در سه نوع ظاهری شفاف و مات و رنگی تولید میشه و جلوه قابلتوجهی دارن. ورق های پلکسی گلاس دوجداره نسبت به طلق پلی کربنات زیباتر هستن. ظاهر این طلقها شیشه ای تر هست و شفافیت بیشتری نیز دارن. شفافیت طلق های اکریلیکی فقط نسبت به طلق پلی کربنات بهتر نیست. جالبه بدونین میزان شفافیت طلق های اکریلیکی حتی از شیشه بیشتر هست. با توجه به این مورد اگر ظاهر طلق دوجداره برای شما در اولویت باشه ، طلق اکریلیکی بهترین گزینهاس.
به این دلیل که خصوصیات بصری طلق دوجداره اکریلیکی بهتر از طلق دوجداره پلی کربنات هست. به جز میزان شفافیت ، طلق های اکریلیکی دوجداره تصاویر واقعی تری نسبت به پلی کربنات نشون میدن. البته توجه داشته باشین که میزان شفافیت ورق های اکریلیکی تک لایه نسبت به نوع دوجداره اون بیشتر هست. با این وجود طلق های دوجداره اکریلیکی همچنان شفافیت مناسبی دارن. البته طلق های دوجداره اکریلیکی در انواع مات و در رنگ های مختلف نیز عرضه میشن. طلق های دوجداره اکریلیکی به جز ظاهر زیبا خصوصیات فیزیکی نسبتا خوبی هم دارن. این طلق ها از نظر تحمل فشار بهتر از پلی کربنات هستن اما در برابر ضربه آسیبپذیرتر هستن. قیمت طلق های اکریلیکی قدری ارزونتر از طلق دوجداره پلی کربناتی هست. وزن اکریلیک به میزان ناچیزی سبکتر هست. طلق های اکریلیکی ضد یو وی و ضدخش نیز موجود هستن.
بررسی انواع طلق دوجداره از نظر ظاهری
طلق های دوجداره از منظر وضوح و ظاهر در سه دسته تولید میشن. این سه دسته عبارت اند از طلق های دوجداره شفاف ، مات و رنگی. البته طلق های رنگی خود نیز در دو نوع شفاف و مات عرضه میشن. در ادامه مطلب به بررسی این طلقها میپردازیم. همچنین کاربرد هر کدوم از طلق ها رو مورد بررسی قرار میدیم، طلق های شفاف نورگیر بهتری دارن. طلق های مات و رنگی نیز برای نماسازی مناسب هستن. البته کاربرد هر یک از انواع طلق دوجداره بسیار گستردهاس.
طلق دوجداره شفاف
طلق های دوجداره شفاف بالاترین درصد انتقال نور رو در میان انواع طلق دارن. میزان انتقال نور در این ورق ها با توجه به ضخامت متغیر هست. به جز این مورد ، نوع طلق دوجداره نیز تاثیر زیادی بر شفافیت اون داره. با توجه به درصد انتقال نور بالا در طلق های شفاف ، این نوع طلق برای ساخت فضای پر نور بهترین گزینه اس. ورق های دوجداره شفاف برای ساخت پنجره مناسب هستن. به خصوص در ساختمون های ورزشی ، اداری ، تجای از این طلق ها برای ساخت پنجره استفاده میشه. با استفاده از این طلق ها میتونیم به خوبی از نور طبیعی خورشید استفاده کنیم. ورق های دوجداره در مقابل اشعه یو وی و هوازدگی مقاوم هستن. میزان شفافیت طلق های دوجداره با افزایش ضخامت کاهش پیدا میکنه. با این حال میزان این کاهش نسبتا مناسب هست. به این دلیل که افت شفافیت چندان شدید نیست.
طلق دوجداره مات
بسیاری از فضاها در ساختمون باید از نظر حریم خصوصی ایمن باشن. در این بخش ها نیاز هست که دید از بیرون ساختمون حذف بشه. با استفاده از ورق های دوجداره مات میتونیم ضمن استفاده از نور طبیعی تا حدودی حریم خصوصی رو بهبود ببخشیم. از جمله فضاهایی که به دید حداقلی نیاز دارن میتوان به پنجره های پاسیو ، پارتیشن ها ، اتاق دوش ، نمای ساختمان و … اشاره کرد. میزان عبور نور در ورق های دوجداره مات نسبت به طلق دوجداره شفاف کم تر هست. در صورتی که به نور کمتر نیاز داشته باشیم ، این گزینه مطلوب هست. زیرا استفاده از ورق دوجداره در مساحت وسیع ( به مانند دیوار یا سقف) میتونه سبب ایجاد آلودگی نوری بشه . در حالی که طلق های دوجداره مات نور ملایمتری رو وارد ساختمون میکنن.
بنابراین طلق های دوجداره مات با توجه به ویژگی های فیزیکی و ظاهری گزینه مناسبی برای ساخت دیوار و همچنین سقف هستن. طلق های مات برای پارتیشن سازی مناسب تر از طلق های شفاف هستن. به این دلیل که طلق های شفاف دید به قسمت داخلی رو حذف نمیکنن و داخل رو با وضوح بالا در معرض دید قرار میدن. البته برای بعضی از پارتیشن ها اتفاقا حفظ دید مهمه و از طلق های شفاف استفاده میکنن. طلق های مات در انواع مختلفی از نظر ظاهری موجود هستن از انواع طرح های طلق مات میتوان به طلق مات یخی ، طلق مات دوغی و … اشاره کرد. طلق های یخی از جمله محبوبترین انواع طلق مات محسوب میشن و جلوه مدرنی دارن. ظاهر این طلق ها به مانند قطعه یخ هست و به این دلیل به این نام مشهور هست.
طلق دوجداره رنگی
طلق های دوجداره از نظر تنوع رنگ بندی بسیار عالی هستن. طلق های دوجداره رنگی جلوه مناسبی به ساختمون میدن. این طلق ها هم در ساخت قسمتهای خارجی و نیز در ساخت قسمت های داخلی کاربرد دارن. طلق های دوجداره رنگی جلوه بسیار زیبایی به نمای ساختمون میدن. همچنین طلق های دوجداره رنگی برای دکوراسیون داخل ساختمون مناسب هستن. به طوری که میتوان از طلق های رنگی به جای شیشه رنگی در دکوراسیون بهره برد. مزیت جایگزینی طلق رنگی به جای شیشه رنگی اول ایمنی اون و سپس سطح استحکام عالی اون هست. طلق های رنگی در دو مدل شفاف و مات عرضه میشن. طلق های شفاف رنگی سمت دیگر رو با وضوح بهتر نشون میدن. با این حال وضوح اونا از نوع بی رنگ ضعیفتر هست. ضمنا میزان انتقال نور و شفافیت با توجه به رنگ متفاوت هست.
معرفی محصول طلق دوجداره ضد خش
استفاده از وسایل پلاستیکی در سال های اخیر باب شده اس. در همه صنایع و در همه ساختمون ها به گونههای مختلف از مواد پلاستیکی استفاده میشه. در قسمتهای پیشین به مزیتهای استفاده از نوعی پلاستیک یعنی طلق پرداختیم. اما طلق ها ایراداتی نیز دارن. یکی از مهمترین معضلات طلقها ، خش پذیری بالای اوناست. حتی خراشهای سطحی نیز میتوانند به ظاهر طلق آسیب برسونن. راه حل این مشکل استفاده از طلق های پلاستیکی اس. با توجه به اینکه پلاستیک ها ذاتا خشپذیر هستن باید لایه ای ضد خش روی اونا اجرا بشه. یکی از بهترین مواد ضد خش با نام نانو ذرات زیرکونیوم مشهور هست. نانو ذرات زیر کونیوم خشپذیری طلق رو از بین میبره. چنانچه بعد از اجرای این لایه طلق به طور زیادی در مقابل خراش ایمن میشه.
البته طلق های اکریلیکی دوجداره نیازی به این لایه ندارن. چرا که اکریلیک تا حدودی ضدخش هست. اما طلق های پلی کربنات دوجداره حتما باید به این لایه مجهز بشن. چرا که پلی کربنات معمولی عملا هیچ مقاومتی در مقابل خراش نشون نمیده. اهمیت خرید طلق ضد خش در مدل های شفاف بیشتر هست. چرا که خط و خش در طلق های شفاف نمایان تر میشن و به شفافیت طلق، خدشه وارد میکنه.
سفارش طلق دوجداره
مجموعه فرکو یکی از گروه های تولیدی ایرانی اس که در زمینه تولید و عرضه انواع طلق فعالیت میکنه. بسیاری از محصولات تولید شده فرکو برای اولین بار توسط همین گروه در داخل کشور تولید شدهاس. حیطه کاری مجموعه فرکو شامل تولید انواع شیشه و آینه ، درب آلومینیومی ، طلق و پلکسی و … هست. طلق هوشمند ، طلق رنگی ، طلق یو وی ، پلکسی گلاس و پلی کربنات از جمله محصولات مجموعه فرکو هستن. کلیه محصولات فرکو به صورت مستقیم از محل کارگاه عرضه میشن. در فرایند عرضه محصولات فرکو هیچ واسطهای وجود نداره.
در صورت تمایل میتوانید به روش های حضوری و غیرحضوری اقدام به ثبت سفارش کنین. برای ثبت سفارش به روش حضوری ، در روزهای کاری از ساعت 8 صبح الی 14 و از 16 الی 20 به محل کارگاه مراجعه کنین.
بیشتر بخونین : طلق شفاف کریستال
به منظور سفارش غیر حضوری نیز میتونین با کارشناسان فروش فرکو تماس حاصل کنین. آدرس محل کارگاه و همچنین شماره تماس کارشناسان فروش در قسمت انتهایی مطلب درج شده اس. کلیه سفارشها ، ظرف مدت 3 الی 4 روز کاری ، آماده عرضه به مشتریان عزیز هست.
پل ارتباطی با فرکو
- طلق دوجداره – میتونین برای تماس و ارتباط با مجموعه فرکو از اطلاعات زیر استفاده کنین .
- شماره تماس با شرکت فرکو : 02188068352 و 09101767773
- پیج اینستاگرام فرکو رو از طریق این لینک دنبال کنین و جدیدترین طرح ها رو تماشا کنین.
- آدرس سفارش حضوری : تهران ،اتوبان فتح ، باغستان ، میدان سعید آباد ، خ باغ عمارت ، خ ۱۵ متری سلمان ، بن بست بنفشه ، انتهای کوچه درب سبز روشن
سلام مطالبتون عالی بود و در انتخاب طلق خیلی به من کمک کرد
سلام به کدام شهرها ارسال دارید؟
سلام میخواستم قیمت دقیق محصولات رو بدونم
سلام لطفا برای اطلاع از قیمت ها با شماره 02188068352تماس حاصل فرمایید.
سلام طلق دوجداره برای سقف میشه استفاده کرد؟