شیشه رفلکس مسی
شیشه رفلکس مسی یا شیشه بازتابنده ( از کلمه انگلیسی reflective) ، نوعی از شیشه هست که کسر بزرگی از تابشی که به سمت اون گسیل میشه رو بازتاب میده . شیشه های رفلکس به دلیل مزایای فراوان به سرعت در بازار رشد کردن . امروزه اغلب خونههای مسکونی و اداری و مغازه ها و … از شیشه رفلکس استفاده میکنن .
شیشه رفلکس برنز از جمله شیشههای مدرن و لوکس برای افراد خاص پسند است.زیبایی که این شیشهها در نمای آسمونخراشها ایجاد میکنن ، اصلا قابل مقایسه با نماهای سنگی یا مصالح مشابه دیگر نیست. رنگ این سبک شیشه هم مخصوصا برای سلیقهی افراد مشکل پسند ، خیلی خواستنی و دلبره.
تنالژ شیشه مسی تا حد زیادی در راستای رنگ طلایی هست ، پس میتوان زوار طلایی رنگ رو با این رنگ از شیشه ست کرد و زیبایی اونو چندین برابر کرد.
شیشه ها از چند هزار سال گذشته همواره بخش جدایی ناپذیری از زندگی بشر بودن . در طول همه این سال ها بشر سعی کرده که شیشه های بهینهتر و کاربردیتری بسازه.
رفلکس کردن شیشه ها یکی از همین تلاشها بوده . شاید مهمترین خصوصیت یک آینه خاصیت شفافیت اون باشه اما چه بهتر هست که از یک سمت بتوان سمت دیگر شیشه رو مشاهده کرد بدون آنکه از طرف مقابل دید وجود داشته باشه ! در این نوشته قصد داریم به معرفی مختصری از شیشههای رفلکس و به طور خاص شیشه رفلکس مسی رنگ بپردازیم . واضح هست که رنگ مسی یکی از مهمترین رنگها در دکوراسیون هست .
شیشه رفلکس چگونه ساخته میشه؟
برای اینکه ببینیم شیشه رفلکس مسی چگونه ساخته میشه ابتدا باید به تعریف شیشه بپردازیم . همه ما از خصوصیات شیشه آگاه هستیم . اما نسبت به اینکه شیشه واقعا چیه ؟ کمتر آگاهی داریم . حالت شیشه ای حالت خاصی از ماده اس که از سرد شدن آنی حالت مذاب اون ماده به وجود میاد . ساختار شیشه شبیه به ساختار یک بلور هست اما نظم اون به اندازه نظم موجود در تکه های بلوری بلند برد نیست . شیشه ها از مواد گوناگونی ساخته میشن . با این حال نباید تصور کنیم که هر ماده ای برای ساخت شیشه مناسب هست . موادی مثل سیلیس و آهک و کربنات سدیم و ماسه و … برای ساخت شیشه مناسب هستن. برای ساخت شیشه ها به جز ماده اصلی از مواد دیگری استفاده میشه تا کیفیت اون بهتر بشه.
شیشه رفلکس
حال که مختصری در مورد شیشه ها گفتیم به اصل قضیه بازمیگردیم . برای تولید شیشه رفلکس مسی هنگامی که شیشه هنوز داغ هست و مرحله سرد شدن شروع نشده اس یک لایه نازک فلزی یا اکسید فلز به اون اضافه میشه. این در واقع باعث اضافه شدن برخی خصوصیات خاص در شیشه میشه. استفاده از فلز های صیقل داده شده به عنوان یک جسم شفاف از قرون پیش از تاریخ نیز رایج بوده اس . پس این به شفافیت شیشه آسیب جدی نمیزنه . از طرفی خصوصات اتمی فلزها باعث میشه که خاصیت بازتابنده بودن شیشه ها بیشتر بشه . شیشه های معمولی تقریبا همه تابش هایی که به سمتشون گسیل میشه رو عبور میدن .
مزایا و معایب شیشه رفلکس
در قسمت قبلی کمی در مورد ساختار شیشه رفلکس صحبت کردیم . حال خصوصیات شیشه رفلکس مسی رو معرفی میکنیم . به راستی چرا شیشه های رفلکس انقدر رایج شدن ؟ با خوندن این بخش و مشاهده خصوصیات شیشه رفلکس دلیل این محبوبیت مشخص میشه .
مزایا
- 1- حریم خصوصی بهتر مهمترین خاصیت شیشه رفلکس مربوط به خصوصیات بصری اونه . شیشه رفلکس کسر بزرگی از تابش های گسیلی رو بازتاب میده . به همین دلیل در هنگام روز که استفاده از نور و تابش خورشید احتیاج هست داخل بنا از دید بیرون حفظ میشه .
- 2- عایق حرارتی بهتر . استفاده از فلز و اکسید فلز باعث میشه این شیشه ها توانایی حفظ دمای محیط به مراتب بیشتر نسبت به شیشه های معمولی داشته باشن . در تابستان این شیشه ها باعث حفظ منزل از گزند آفتاب مستقیم هست . در زمستان از هدر رفت انرژی گرمایشی منزل و بنا جلوگیری میکنه .
- 3- زیبایی . تنوع رنگی شیشه های رفلکس بالاست . شیشه های رفلکس در رنگهای مختلف از جمله طلایی و نقره ای و مسی و آبی و … موجود هستن.
- 4- دوام بهتر . شیشه رفلک نسبت به شیشه معمولی خاصیت خش پذیری کمتری داره . این شیشه ها نسبت به شیشه های معمولی مقاومت فیزیکی بهتری دارن.
- 5- عایق صوتی بهتر .شیشه های رفلکس نسبت به شیشه های معمولی عایق صوتی بهتری هستن.
- 6- حفظ محیط زیست . شاید این مورد عجیب به نظر برسه اما واقعا وجود داره ! استفاده از شیشه رفلکس باعث نیاز کمتر به منابع انرژی اس . این به معنی سوخت های فسیلی و گازهای گلخانه ای کمتر هست .
- 7- جلوگیری از ورود اشعه فرابنفش ، یکی از خصوصیات شیشه های رفلکس بازتاب دادن اشعه های مضر هست . البته نباید تصور کنین که هیچ اشعه ای نمیتونه وارد بشه. اما نسبت به شیشه های معمولی شرایط خیلی بهتری داره .
معایب
- 1- شفافیت کمتر ، شیشه رفلکس نسبت به شیشه معمولی شفافیت کمتری داره . این البته در کشورهایی مثل ایران محسوب نمیشه چون به اندازه کافی روزهای آفتابی وجود داره و اتفاقا از آفتاب مستقیم در امون میمونیم . اما برای کشورهای شمالی ایراد بزرگی محسوب میشه .
- 2- حالت آینه ای داخل بنا در هنگام شب . با توجه به اینکه هنگام شب داخل منزل از بیرون نورانی تر هست قسمت داخلی شیشه آینه ای میشه . این دید بیرون رو کم میکنه .
همانطور که مشاهده کردیم مزایای شیشه رفلکس نسبت به معایب اون کاملا برتری داره .
چرا شیشه رفلکس مسی
شیشه رفلکس مسی یکی از رنگ های خاص و محبوب در دکوراسیون هست . رنگ مسی در واقع ظاهر لوکسی به دکوراسیون میده .از رنگ مسی چه در سبک کلاسیک و چه در سبک مدرن میتونیم استفاده کنیم . در این قسمت به مزایای استفاده از شیشه های رفلکس مسی رنگ میپردازیم .
رنگ بندی شیشه رفلکس
گفتیم یکی از مهمترین خصوصیات شیشه رفلکس رنگ بندی متنوع اون هست . شیشه های رفلکس طلایی و نقره ای و شیشه رفلکس مسی ، برنزی و آبی و سبز و … در بازار موجود هستن . با توجه به سلیقه و نوع دکوراسیون میتونیم از انواع شیشه رفلکس استفاده کنیم . برای مثال بناهای با سبک مدرن بیشتر علاقه مند استفاده از رنگ نقره ای هستن . رنگ طلایی بیشتر برای بناهای کلاسیک کاربرد داره رنگ سبز در مناطق سرسبز و جنگلی زیبایی فراوانی به رخ میکشه . رنگ مسی هم به دلیل تطبیق پذیری بالا با سایر عناصر و ظاهر لوکس استفاده فراوانی داره .
خصوصیات رنگ مسی
شیشه رفلکس مسی ترکیبی از رنگ های قرمز و قهوه ای اس . این رنگ در واقع همان رنگ فلز مس هست که از جهان باستان مورد استفاده بشر بوده. رنگ مسی رنگی گرمه . رنگ مسی نمود آتش و پاییز هست . رنگ مسی در ترکیب با رنگ های سفید و سیاه و حتی گاه آبی و سبز استفاده میشه . رنگ مسی در طبعیت نیز موجود هست . مارهای ماسه ای نمونه ای از جانوران مسی رنگ هستن . همه کسانی که به پاییز علاقه داشته باشن احتمالا طرفدار شیشه های رفلکس مسی هستن .
کاربرد شیشه رفلکس مسی
شیشه رفلکس مسی بیشتر در نمای ساختمون و همچنین برای دکوراسیون مغازه مناسبه . ترکیب آجرهای نما و سنگهای رومی با شیشه رفلکس مسی زیبایی منحصر به فردی رو رقم میزنه. با توجه به اینکه بسیاری از عتیقه جات و لوازم لوکس رنگ مسی یا شبیه به مسی دارن ، استفاده از شیشه رفلکس مسی برای مغازه ها و خصوصا مغازه های لوکس فروشی نیز گزینه ای مطلوب محسوب میشه . رنگ مسی جایگزین عالی برای رنگ قهوه ای اس . رنگ مسی نسبت به قهوهای لوکس تر و مدرن تر هست . رنگ مسی رقیب رنگ طلایی محسوب میشه .
انواع شیشه رفلکس مسی
هنگام خرید شیشه رفلکس مسی باید به نکات مختلفی توجه کنیم . باید به نوع رنگ مسی توجه بشه. باید به ضخامت شیشه مسی که سفارش میدین توجه کنین . همچنین در قسمت های مختلف با توجه به خصوصیات اون قسمت ، باید از انواع مختلف شیشه رفلکس مسی استفاده بشه .
شیشه رفلکس سکوریت
همانطور که از نام اون پیداست ، این شیشه ها دارای ایمنی بالایی هستن . هنگام ساخت این شیشه ها دمای اونو به حدی بیشتری نسبت به شیشه های معمولی( بالای 700 درجه ) بالا میبرن. در این هنگام از دو طرف شیشه ، شیشه رو سرد میکنن . این باعث ایمنی بیشتر شیشه میشه .
شیشه رفلکس مسی دو جداره
شیشه های دو جداره نوع خاصی از شیشه ها هستن که از دو لایه شیشه(معمولا شیشه سکوریت) در ساخت اونا استفاده میشه . فضای بین این دو لایه از نوعی گاز(مثل آرگون) که حتما باید بی رنگ باشد استفاده میشه . امروزه اکثر ساختمونهایی که ساخته میشه از شیشه دو جداره برای پنجره های نما استفاده میکنن. با این تکنیک خصوصیت عایقی شیشه رفلکس بیشتر میشه . این شیشه ها علاوه بر اینکه عایق های حرارتی و صوتی بهتری هستن از نظر مقاومت فیزیکی خیلی بهتر هستن .
شیشه رفلکس مسی لمینت
شیشه رفلکس لمینت نوعی از شیشه دو یا چند لایه اس . در بین این لایه ها( لایه ها معمولا شیشه سکوریت هستن) از طلق هایی به نام PVB و سنتری گلس استفاده میشه . شیشه رفلکس لمینت ایمنی خیلی بالایی داره . این شیشه ها هنگام شکستن پخش نمیشن و به صورت چسبناک باقی میمونن . به دلیل کاربرد فراوان اونا در برجهای بلند مرتبه و خودرو و صفحه نمایش گوشی و مانیتور و حتی به عنوان ضد گلوله استفاده میشه .
شرکت فرکو
برای سفارش شیشه رفلکس مسی میتونین از شرکت فرکو کمک بگیرین . شرکت فرکو با چندین سال تجربه در ساخت انواع آینه ها و شیشه ها و همچنین آینه کاری منازل و بناها میتونه گزینهای ایده آل و با صرفه برای شما باشه.
سفارش شیشه رفلکس مسی
میتونین برای تماس و ارتباط با شرکت فرکو از اطلاعات زیر استفاده کنین .
شماره تماس با شرکت فرکو : 02188068352
شما میتوانید با شماره مقابل برای ارتباط با کارشناسان شرکت فرکو در واتساپ استفاده کنین : 09101767773
پیج اینستاگرام فرکو رو از طریق لینک زیر دنبال کنین و جدیدترین طرح هارا تماشا کنین : https://www.instagram.com/farkoo.ir/
آدرس سفارش حضوری : تهران ، اتوبان فتح ، باغستان ، میدان سعید آباد ، خ باغ عمارت ، خ ۱۵ متری سلمان ، بنبست بنفشه ، انتهای کوچه درب سبز روشن