سقف تمام شیشهای
سقف بالای سرتون تمام شیشهای باشه! هر چی که سقف بلندتر باشه محیط دلبازتر میشه حالا اگه دوست دارین سقف بالای سرتون اندازه آسمان باشه راهش استفاده از سقف شیشه ای هست! اما آیا سقف شیشه ای میتونه مناسب باشه؟ الان شیشههای ضد گلوله هم تولید میشه پس قطعا شیشههایی داریم که همه جوره برای سقف مناسب باشن. خصوصا که استفاده از سقف شیشهای خیلی جاها واقعا نیازه. مثلا خیلی وقتها لازمه که از سقف نوربگیریم. البته که ویوی یه محیط که سقف شیشهای داره هم رقیب نداره! نمای آسمان آبی و همیشه زیبا و شاید یه درخت! البته برای روزهای پاکیزه نه آلوده!
اما باید دقت داشته باشین که هر نوع شیشهای هم برای ساخت سقف مناسب نیست. خصوصا که سقف به ایمنی بیشتری هم نیاز داره و اگه ایمن نباشه میتونه حسابی خطرآفرین باشه. البته که به جز جنس ، از نظر ظاهری هم شیشهها مدلهای مختلفی دارن و قطعا همشون مناسب ساخت سقف نیستن! اما سوال اینجاست که کدوم نوع شیشه برای سقف بهترین گزینه هست و کدومش رو نباید بخریم؟ در ادامه این مقاله همراه ما باشین.
نکات کلیدی که لازمه تو این مقاله برای یه خرید عالی بخونی:
کدوم نوع سقف شیشه ای ایمن تره
همونطور که میدونین شیشههای ایمن هم این روزها تولید میشن. مشخصه که همه مدلهای شیشه ایمنی لازم رو ندارن. مثلا شیشه ساده به هیچ عنوان مناسب نیست چون با یه برف یا تگرگ ساده هم ممکنه بشکنه. اما دو نوع شیشه که ایمنی بیشتری دارن شیشه سکوریت و شیشه لمینت هستن. هر کدوم از این مدلها یعنی شیشه سکوریت و لمینت نسبت به نوع و شکل سقف میتونن گزینه مناسبی باشن.
شیشه لمینت
شیشه لمینت ایمنترین نوع شیشه هست که میتونه تو بعضی از مدلها حتی ضد گلوله باشه. تو مدل شیشه لمینت از دو لایه شیشهای و یه لایه طلقی pvb استفاده میشه. این لایه طلقی باعث میشه شیشه محکمتر بشه و از طرفی شیشه رو ایمن میکنه! به این صورت که اگه هم شیشه بشکنه ، قطعات شیشه محکم به این لایه طلقی که چسپناک هم هست میچسبن و پرتاب نمیشن! پس مشخصه که شیشه لمینت هیچ ایرادی نداره اما باید اشاره کنیم که قیمت شیشه لمینت ارزون نیست!
شیشه سکوریت
شیشه سکوریت نسبت به شیشه لمینت ضعیفتره اما خیلی از شیشه ساده محکمتر و ایمنتره! برای ساخت شیشه سکوریت از عملیات حرارتی ویژه استفاده میشه. مدل شیشه سکوریت حداقل 5 برابر از شیشه معمولی قویتره. جدا از این در صورت شکستن ، کاملا پودر میشه! همونطور که میدونین قطعات بزرگتر شیشه خطرناک هستن اما شیشه تو حالت پودری خطر زیادی نداره. از طرفی شیشه سکوریت نسبت به شیشه لمنیت خیلی ارزونتره. پس اگه دوست دارین کمتر خرج کنین میتونه گزینه مناسبی باشه. البته شیشه سکوریت برای سقفهای کوچک گزینه مناسبتری هست. یا برای جاهایی که احتمال ضربه خوردن به سقف کمتره. چون نشکن نیست.
به عایق بودن شیشه توجه داشته باشین
شیشه ای که برای سقف استفاده میشه در کنار محکم بودن باید عایق قوی داشته باشه! مثلا فکرش رو کنین که تو زمستان یه شیشه غیرعایق چقدر سرد میکنه فضارو یا تو تابستان داغ! قطعا صدا رو هم شدیدا میاره تو فضا. از صدای مردم تا بوق ماشینها! مدلهای معمولی شیشه سکوریت و لمینت عایق قوی ندارن. اما با استفاده از شیشه دوجداره سکوریت یا لمینت عایق بهتری هم میتونین داشته باشین.
سقف شیشه ای برای کجا خوبه
هر جا که نورگیر نیاز داشته باشیم و همزمان سقف! مثلا تو حیاط خلوت و پاسیو ، بالکن ، گلخانه ، آلاچیق و … تو خونههای ویلایی خیلی وقتها نورگیر آشپزخانه رو از سقف طراحی میکنن.
ضخامت شیشه سقف باید چقدر باشه
تو قسمتهای قبلی دو تا مدل شیشه ایمن رو معرفی کردیم. اما یه نکته مهم دیگه ضخامت شیشه هست. طبیعتا هر چی شیشه ضخیمتر باشه ، صرف از نظر نوع هم محکمتر میشه و هم عایقش بهتر میشه. بگذریم که سبک بودن شیشه هم باعث میشه جلوی باد یا بارندگی ضعیف بشه. ضخامت مناسب برای شیشه سقفی به جای شیشه و اندازه ارتباط داره. مثلا برای نورگیر کوچیک شیشه با ضخامت 4 تا 6 میل کاملا مناسبه. اما اگه شیشه از یه متر بزرگتر باشه باید ضخیمتر از این باشه. مثلا ضخامت 32 میلی متر بالاتر خیلی استفاده میشه.
رنگ سقف شیشهای
رنگ سقف شیشهای کاملا سلیقیه. یعنی نسبت به سفارش میتونه شفاف ، دودی ، مات و … باشه. هیچ محدودیتی نیست. اما قبل انتخاب رنگ سقف باید به چند تا نکته دقت داشته باشین.
مشخصه که اگه شما دوست دارین نور بیشتر داشته باشین و ویو بهتره از مدل شفاف استفاده کنین. مخصوصا که بعضی از قسمتها به نور نیاز دارن. اما باید بگیم که از طرف دیگه بعضی وقتها نور مستقیم میتونه آزار دهنده باشه! خصوص وقت ظهر. اینجاست که مدلهای مات بهترین گزینه هستن.
استراکچر یا ساختار سقف شیشهای
همون طور که میدونی استخوانبندی هر پروژهای سازه اون پروژهست. اسکلت هر کاری تعیین میکنه که طراح تو چه بازهای میتونه به روی سطح بارگذاری کنه و به عنوان بستر عملکردی از اون استفاده کنه.
سازه یا اسکلت پروژههای شیشهای اعم از استراکچرها یا ساختارهای بتنی ، آهنی و یا فلزیه که بستر و سطح ترازی رو برای اجرائیات شیشه آمادهمیکنه. و به طراحای سقف تمام شیشهای این اجازه رو میده که از اون به عنوان ساپورت برای هدایت وزن شیشه به دیوارهای باربر استفاده کنه.
مزایای سقفهای تـمام شیشهای
سقف شیشهای ویو و نور رو به ما هدیه میده! هر جا که به اینها نیاز داشتیم بهترین راه استفاده از سقف شیشهای هست. جدا از این این مدل سقف خیلی راحت نصب میشه و برای جاهایی که به سقف و ویو همزمان نیاز داریم بهترین گزینه هستن. از مشخصات سقف شیشهای میتونیم به این موارد اشاره کنیم:
- زیبایی و قشنگی
- ایمنی و امنیت
- تنوع تو ابعاد و شکلها
- قابلیت اجرا برای دهانههای بزرگ
- عایق رطوبتی در صورت اجرای درست و صحیح استراکچر یا ساختار
- عایق حرارتی و برودتی
- سهولت تو نظافت
- ایجاد بازشو با دید بصری زیبا و جذاب
- اقتصادی و مقرون به صرفه
- تنظیم نور و عبور نور درون محیط
- قابل اجرا به صورت رنگی ، شفاف و سندبلاست
قیمت سقفهای شیشهای
قیمت سقف تمام شیشه ، نسبت به مدل شیشه ، ابعاد و اندازه و حتی شکل اجرا خیلی میتونه فرق داشته باشه. مثلا اگه از شیشه لیمنت استفاده بشه قیمت سقف خیلی بیشتر میشه نسبت به سقفی که شیشه سکوریتی هست. مشخصه که هر چقدر هم شیشه ضخیمتر باشه قیمتش بالاتر بره. اما باید ببینیم فضا به چه نوع سقفی نیاز داره. چه بسا خیلی وقتها نیازی به ایمنی شدید نیست( هر چند که همیشه ایمنی باید اولویت باشه). برای اطلاع از قیمت با 09101767773 تماس بگیرین.
برای سفارش و خرید سقفهای تمام شیشهای به روشهای زیر اقدام کن
از طریق شمارههای: 09101767773 _ 02188068352 میتونی برای مشورت و پاسخ به سوالاتت درباره سقف شیشهای و همچنین برای ثبت سفارشهای خرید خودت و برای دونستن قیمت سقف شیشهای به صورت غیر حضوری تماس بگیری.
و همچنین برای اطلاعات بیشتر درباره محصولات شیشهای دیگه تولیدات صنایع فرکو میتونی با پیج اینستاگرام فرکو نیز همه روزه در ارتباط باشی.
میتونی با مشاهده محصولات بیشتر درباره قیمت سقفهای شیشهای و محصولات بینظیر و خارقالعاده شیشهای دیگه تولیدات فرکو به صورت حضوری نیز به آدرس زیر مراجعه کنی.
آدرس کارخونه: تهران ، اتوبان فتح ، باغستان ، میدان سعید آباد ، خ باغ عمارت ، خ ۱۵ متری سلمان ، بنبست بنفشه ، انتهای کوچه درب سبز روشن